Τοποθετήθηκαν τέσσερις δεξαμενές από την ΔΕΥΑΡ σε Ιαλυσό, Μανδρικό, Γεννάδι και Λαχανιά


Τοποθετήθηκαν τέσσερις δεξαμενές από την ΔΕΥΑΡ, με παρότρυνση του Δημάρχου.

Τέσσερις νέες δεξαμενές ύδρευσης και άδρευσης, τοποθετήθηκαν από την ΔΕΥΑΡ, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες Ιαλυσού, Μανδρικού, Γενναδίου και Λαχανιάς και με την καθημερινή επιτόπια επίβλεψη του προέδρου της κ. Δημήτρη Τσίκκη.
Η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, μετά από την παρότρυνση του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, προχώρησε στην ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων, δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων τους, στους τομείς της ύδρευσης και της άδρευσης.

Ειδικότερα, στο Μανδρικό τοποθετήθηκε δεξαμενή χωρητικότητας 300 κυβικών μέτρων νερού για αδρευτικούς λόγους.
Στην Ιαλυσό τοποθετήθηκε στο λόφο της Φιλερήμου δεξαμενή χωρητικότητας 20 κυβικών μέτρων νερού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την καλύτερη δασοπυρόσβεση και προστασία της εν λόγω περιοχής, στην οποία η υφιστάμενη δεξαμενή είχε χωρητικότητα, μόλις 2 κυβικά μέτρα νερού.
Επίσης στην Λαχανιά τοποθετήθηκε και ήδη συνδέθηκε με το δίκτυο της ΔΕΥΑΡ δεξαμενή χωρητικότητας 200 κυβικών μέτρων νερού, για μικτή χρήση από τους κατοίκους της περιοχής.
Ακόμη μία δεξαμενή τοποθετήθηκε στο Γεννάδι στην περιοχή « Καλό νερό», χωρητικότητας 75 κυβικών μέτρων νερού για υδρευτικούς λόγους.
Το κόστος της κτίσης των δεξαμενών στις δημοτικές κοινότητες Ιαλυσού και Λαχανιάς ανήλθε στο ποσό των 30.000 ευρώ.
Ήδη η ΔΕΥΑΡ υπέγραψε σύμβαση με εργολάβο για την σύνδεση με το δίκτυο της και των τεσσάρων δεξαμενών προϋπολογισμού 25.000 ευρώ.
Η δαπάνη της κτίσης και της σύνδεσης των τεσσάρων δεξαμενών θα καλυφτεί από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΡ.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης, η διαδικασία για την προμήθεια και την τοποθέτηση των δεξαμενών σε Μανδρικό και Γεννάδι, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, την περίοδο που ήταν χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

«Η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, υλοποιώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης μας «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» και υπό την καθοδήγηση του δημάρχου Ρόδου, ικανοποιεί πάγια αιτήματα των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, κατασκευάζοντας έργα από ιδίους πόρους της δημοτικής επιχείρησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων τους.
Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ οφείλω και δημόσια να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο ,ο οποίος συνδράμει το έργο το οποίο καθημερινά επιτελούμε προς όφελος του νησιού και των κατοίκων του» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble