Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης στο νησάκι Αλιμιά δίπλα στη Ρόδο


Ένα μικρό νησί μεταξύ Ρόδου και Χάλκης θα μετατραπεί σε σκηνικό για τις ανάγκες ριάλιτι επιβίωσης βελγικής παραγωγής.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται στη Ρόδο, οι εκπρόσωποι του βελγικού ταξιδιωτικού πρακτορείου «Beyond Borders» προκειμένου να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης «The Island», το οποίο θα γυριστεί τον Οκτώβριο στο νησάκι Αλιμιά.

AdTech Ad

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μια πρώτη ομάδα του πρακτορείου θα φτάσει εντός των ημερών στη Ρόδο, και μετά από ταξίδι στη Χάλκη θα καταλήξει στην Αλιμιά, για να καταγράψει τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του παιχνιδιού στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 22 άτομα, που θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Εμπνευστής του παιχνιδιού είναι το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Beyond Borders» του Βελγίου, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι παίκτες προέρχονται κυρίως από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Αγγλία.

Η βασική ιδέα του «The Island» είναι να μείνουν σε ένα ακατοίκητο νησί μία ομάδα διαγωνιζόμενων για δέκα μέρες. Σε αυτό το διάστημα όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να περνούν διάφορες δοκιμασίες επιβίωσης, όπως π.χ. να φτιάξουν καταφύγιο, να βρουν τροφή κλπ, για να συγκεντρώσουν πόντους ή να κερδίσουν κάποια από τα μικρά έπαθλα του παιχνιδιού, όπως μία διανυκτέρευση σε κάποιο άνετο κατάλυμα σε διπλανό νησί ή φρέσκο φαγητό. Ο διαγωνιζόμενος που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους μετά από δέκα ημέρες, θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό προϊόν το οποίο εισάγει για πρώτη φορά στον κόσμο το συγκεκριμένο πρακτορείο και θα εγκαινιαστεί στα Δωδεκάνησα, στο ακατοίκητο νησί της Αλιμιάς ύστερα από ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στην Ολλανδία. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 13 έως 23 Οκτωβρίου. Όπως εκτιμούν οι τοπικοί παράγοντες τα οφέλη από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού θα είναι τεράστια, ενώ ο σκοπός των διοργανωτών είναι να καθιερώσουν το νησί της Δωδεκανήσου ως τόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού αυτού, και να το συνδέσουν με πακέτο διακοπών και δράσεων και στη Ρόδο.

Τετραμελής αποστολή από το Βέλγιο με επικεφαλής τον Joris Meermans επισκέφθηκε το νησί στο τέλος του περασμένου χρόνου. Τους διοργανωτές συνόδευσαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός. Τόσο ο κ. Meermans, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την Αλιμιά, δηλώνοντας ότι πέρα από τη μοναδική του ομορφιά, το νησί εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς του παιχνιδιού. Σημειώνεται, ότι ο κ. Meermans μόλις είδε την Αλιμιά εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, καθώς το ερημικό νησί ήταν ακριβώς αυτό που αναζητούσε το πρακτορείο «Beyond Borders» για την πραγματοποίηση του παιχνιδιού επιβίωσης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια