Χατζημάρκος : «Ο δήμαρχος της Σύρου βρήκε την ευκαιρία να δείξει ότι είναι λίγο ψηλότερος από το πραγματικό του μπόϊ»


Επίθεση στο δήμαρχο της Σύρου εξαπέλυσε -μέσω της ΕΡΤ Ρόδου- με αφορμή το θέμα της μεταφοράς της έδρας της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
«Ο δήμαρχος της Σύρου βρήκε την ευκαιρία να δείξει ότι είναι λίγο ψηλότερος από το πραγματικό του μπόϊ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημάρκος.
Σημειώνεται ότι το θέμα της μεταφοράς της έδρας της Περιφέρειας από τη Σύρο στη Ρόδο, προέκυψε μετά από σχετικό υπόμνημα του Συλλόγου Υπαλλήλων.
Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Σύρου που έκανε λόγο για υποκινούμενη ενέργεια.
«Το ζήτημα, είπε ο περιφερειάρχης, πήρε διαστάσεις από δύο πολιτικούς παράγοντες, που υπηρετούν αποκλειστικά τη δική τους προσωπική ατζέντα», και πρόσθεσε ότι η συζήτηση για τη μεταφορά της έδρας γίνεται επί χρόνια, με τα επιχειρήματα της κάθε πλευράς να είναι γνωστά σε όλους.

Σ’ ότι αφορά στα περί… υποκινούμενης ενέργειας, ο κ. Χατζημάρκος διαμήνυσε ότι η εποχή της λογοκρισίας έχει περάσει, παρ’ ότι κάποιοι ακόμα φαίνεται να την αναπολούν.
Σχολιάζοντας το υπόμνημα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας, το απέδωσε στο διχασμό που υπάρχει ανάμεσα στους εργαζόμενους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων και τους κάλεσε να ομονοήσουν.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια