Τρόφιμα στο συσσίτιο απο την συναυλία της Μελίνας Κανά


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία της Μελίνας Κανά ,το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ,στα πλαίσια των εκδηλώσεων » Πολιτιστικά Αποσπερίσματα 2016 » που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Απολλώνων Ρόδου » Νέοι Ορίζοντες «.

Η συναυλία είχε και φιλανθρωπικο χαρακτήρα με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα ως αντίτιμο εισιτηρίου για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Οι πολίτες για ακόμη μια φορά ενεργοί με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο προσέφεραν αρκετές ποσότητες τροφίμων οι οποίες διατέθηκαν στο πρόγραμμα του συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου.

Η παράδοση αυτών έγινε από τον σύμβουλο της τοπικής κοινότητας Απολλώνων κ. Σάββα Πίσσα , στις εγκαταστάσεις του παρασκευαστηρίου του Συσσιτίου με παρουσία των δύο Κοινωνικών Λειτουργών του Δ.Ο.Π. της κ. Ειρήνης Κοτζαμπασάκη και της κ.Ευαγγελίας Ιγνατίου .

Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υγείας κ. Άννα Ζωάννου , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους, στον Πολιτιστικό Όμιλο Απολλώνων Ρόδου » Νέοι Ορίζοντες » ,στην τοπική κοινότητα Απολλώνων Ρόδου καθώς και σε όλους όσους παρακολούθησαν τη συναυλία και προσέφεραν τρόφιμα στο παραπάνω πρόγραμμα .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble