Στη ΡΟΔΟ τα καλλιστεία ΣΤΑΡ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ 2015!


Χορηγός Επικοινωνίας Rodosreport.gr

Κι ο Θεός έπλασε τη γυναίκα! Η ομορφιά έχει την τιμητική της κι έτσι για δέκατη χρονιά η Εταιρία PROMISE του Δημήτρη Ζορμπαλά έχοντας τα επίσημα δικαιώματα των καλλιστείων ΣΤΑΡ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ διοργανώνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου το διαγωνισμό στη ΡΟΔΟ!
Ενα τέτοιο λαμπερό γεγονός όπου αιθέριες υπάρξεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν θα μπορούσε παρά να καλυφθεί απ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας!
Μη ξεχνάτε οτι απο την συγκεκριμένη εκδήλωση έχουν αναδειχθεί πραγματικές καλλονές που σήμερα ακολουθούν μια λαμπρή καριέρα στο modeling αλλά και στο χώρο της τηλεόρασης, οπως η κάτοχος του τίτλου ΣΤΑΡ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ 2008 !
Μιλάμε φυσικά για την καλλονή Ευαγγελία  Συριοπούλου που τη γνωρίσαμε στο σίριαλ «Στο σπίτι της Έμμας» όπου υποδυόταν την ουκρανή σύντροφο του Γιάννη Μπέζου και σήμερα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Δικαίωση στο Mega!
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής στον επιτυχημένο και καθιερωμένο πλέον θεσμό είναι πάντα απο το χώρο της show biz και της μόδας!
Αν λοιπόν είστε νέες και ωραίες απο 16 εως 25 ετών και θέλετε να ζήσετε το όνειρο τότε δηλώστε συμμετοχή  στοwww.star-promise.gr μέχρι τις 20 Ιουλίου 2015 !
Επίσης για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απευθυνθείτε στο email [email protected] καθώς και στο τηλ 6970127366!!!

unnamed (1)

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble