Περιοδεία στη Σύμη από κλιμάκιο Χρυσής Αυγής Δωδεκανήσου


Στη Σύμη βρέθηκαν στελέχη από την Ρόδο με επικεφαλή του ψηφοδελτίου Σάββα Σπυρίδη, ολοκληρώνοντας έτσι την περιοδεία τους στα νησιά, στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.
Το σκηνικό ίδιο, ένα παρατημένο νησί με εκατοντάδες λαθρομετανάστες, στο έλεος του λιγοστού προσωπικού της αστυνομίας, του λιμενικού αλλά και των κατοίκων, χωρίς να μπορεί κανείς να τους δώσει μια απάντηση, για το τι θα τους ξημερώσει αύριο.
Οργισμένοι ξενοδόχοι, που βλέπουν τα δωμάτια τους να αδειάζουν, μας ξενάγησαν στις επιχειρήσεις τους προκειμένου να δούμε από κοντά το πρόβλημα. Πλήθος λαθρομεταναστών ακριβώς έξω από τα ξενοδοχεία τους, στοιβαγμένοι και καταλαμβάνοντας την είσοδο του λιμανιού, είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις και μετά έρχεται η δυσωδία, αφού δημόσιες τουαλέτες δεν υπάρχουν και οι λαθρομετανάστες κάνουν τις ανάγκες τους όπου βρουν δημόσια και απροκάλυπτα. Εικόνες ντροπής που δεν αρέσουν στους τουρίστες και ακυρώνουν τις κρατήσεις του με συνέπεια οι περισσότεροι να πηγαίνουν στην Τουρκία..
Μεγάλο πλήγμα λοιπόν αφού δεν βλέπουν τα έσοδά τους να αυξάνονται, παρόλα αυτά τα έξοδα πολλά και η φορολογία μεγάλη. Εύκολα βλέπουν 23.000€ να ξοδεύονται για κάθε υδροφόρα που φέρνει νερό στο νησί παρόλο που δεξαμενή υπάρχει απλά υπολειτουργεί η αφαλάτωση.
Αν γινόταν μια σωστή συντήρηση στα μηχανήματα, θα εξοικονομούσαν πολλές χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να τα διαθέσουν στο ιατρείο το οποίο υπολειτουργεί και αυτό καθώς υπάρχει μόνο ένα παθολόγος και μία μαία. Σκηνικά που μας πάνε εκατό χρόνια πίσω από αυτούς που λένε ότι θα φέρουν την ανάπτυξη, από αυτούς που 40 χρόνια λένε ότι μας σώζουν και μας ανεβάζουν ψηλά στη Ευρώπη. Αναρωτιούνται οι κάτοικοι για ποιο λόγο ασφαλίζονται αφού δεν τους παρέχεται τίποτα, για ποιο λόγο πληρώνουν φόρους και ζουν παρατημένοι;
Κάποιος πρέπει να τους δώσει απαντήσεις και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η Χρυσή Αυγή.
Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τους ελευθερώσει από τα δεσμά που τους έχουν επιβάλει όλες οι προδοτικές κυβερνήσεις.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια