Σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει το 5 μηνών παιδάκι που υπέστη εγκεφαλικό (φωτό)


Ένας σκύλος στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι όπου νοσηλεύεται η μόλις πέντε μηνών Νόρα Χολ, η οποία υπέστη πολλαπλό εγκεφαλικό επεισόδιο και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Μία ιστορία από εκείνες που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο για κινηματογραφική ταινία. Η μικρή Νόρα υπέστη απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια πριν από τέσσερις εβδομάδες. Από τότεκ, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων της Μινεάπολης. Οι γονείς ενημερώθηκαν από το ιατρικό προσωπικό, ότι το αγγγελούδι τους δεν πρόκειται να επανέλθει. Πλέον, βρίσκονται στη δυσάρεση θέση να αποφασίσουν το πότε θα «κλείσουν το διακόπτη» του μηχανήματος υποστήριξης, αποχεραιτώντας το μόλις πέντε μηνών κοριτσάκι τους. Μία απόφαση που θα λύγιζε ακόμη και ατσάλι…

Μέσα σε αυτό το κλίμα, βρήκαν το κουράγιο, ένα στήριγμα, στο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο έχει ξαπλώσει δίπλα στη μικρή Νόρα και αρνείται πεισματικά να σηκωθεί , εκφράζοντας την αγάπη του με το συγκλονιστικό αυτό τρόπο. Η μητέρα δήλωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ακόμη δύσκολη απόφαση. Να χωρίσουν το σκυλάκι από την πέντε μηνών κόρη τους και να αποφασίσουν τη διακοπή της μηχανικής βοήθειας, ώστε να ησυχάσει το παιδί και να θρηνήσουν τον πρόωρο χαμό του.

Σε μία στιγμή απόγνωσης, οι δύο γονείς ρώτησαν τους φίλους τους στο Facebook τί να κάνουν. Σε μία πραγματικά συγκλονιστική έκφραση όσων αισθάνεται μία μητέρα που χάνει το μόλις πέντε μηνών μωρό της, η Μαίρη Χολ ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο ερώτημά της και ζήτησε συγγνώμη αν προκάλεσε θλίψη. Η μητέρα εξομολογήθηκε ότι παρατήρησε το πρόβλημα, όταν το παιδί της δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά το αριστερό χέρι και πόδι της. Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, αφήνοντας τον εγκέφαλο για αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια