Ένα μεγάλο «ΝΑΙ» απο την πλατεία Δημαρχείου – Φωτορεπορτάζ από τη δυναμική συγκέντρωση


Δυναμική ήταν η αποψινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου, υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ένα μεγάλο «ΝΑΙ» που υπογράφεται από το σύνολο σχεδόν των φορέων του νησιού.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου για ένα «ΝΑΙ» που όμως δηλώνουν θα δώσει τέλος στις αντιευρωπαϊκές πολιτικές, δε θα διχάσει το λαό , δε θα φέρει τη χώρα αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μεταξύ αυτών βρέθηκε , ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός,  ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Γιώργος Ματσίγκος, ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου, ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου Μιχαήλ Μιχαήλ,  πρώην βουλευτές Δωδεκανήσου, εκπρόσωποι των παραγωγικών και οικονομικών φορέων της Δωδεκανήσου, πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλοί ακόμα.

Όλοι μαζί φώναξαν ΝΑΙ στο Ευρω, ΝΑΙ στην Ευρωζώνη , ναι στην σταθερότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας, ΝΑΙ  σε μια ενωμένη αλληλέγγυα Ευρώπη, ΝΑΙ στην Ασφάλεια .

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια