Σε σχολεία της Ρόδου ο Δήμαρχος για τον καθιερωμένο αγιασμό


Σε σχολεία της πόλης της Ρόδου μετέβη σήμερα (Δευτέρα) ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και παρέστη στην τελετή Αγιασμών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Χατζηδιάκος μετέβη στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας, στο σχολικό συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας, του Βενετοκλείου, του Καζούλειου και του ΕΠΑΛ Ρόδου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή δύναμη, υγεία και πρόοδο ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές δήλωσε: «είναι υποχρέωσή μας, στο μέτρο που μας επιτρέπεται από την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, η βελτίωση των συνθηκών που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Το μέλλον ανήκει σ΄ εσάς και μόνο με τη δύναμη της γνώσης, με συστηματική και συνεχή προσπάθεια, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ΄ όλα θέληση, θα ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια στο διάβα σας. Σ΄ εσάς στηρίζουμε τις ελπίδες για το μέλλον αυτού του τόπου. Ο Δήμος Ρόδου είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια η οποία προάγει το πνεύμα. Εμείς έχουμε καθήκον να δημιουργούμε τις συνθήκες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας και να βελτιώσετε τη ζωή τη δική σας και τη ζωή σ΄ αυτό τον τόπο».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια