Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο


Εξιχνίαση απάτης και σχηματισμός δικογραφίας στη Ρόδο   Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής γιατί όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2015, κατάφερε και απέσπασε από τρεις ημεδαπούς ηλικίας 51, 63 και 53 ετών, με διαφορετική πρόφαση κάθε φορά, χρήματα και τιμαλφή.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο

Στις 17-12-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στον Αρχάγγελο της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 34 ετών, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύλληψη (8) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο

Στις 17-12-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή Χαράκι της  Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου -8- υπήκοοι Συρίας (4 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια