Ο Πύρρος Δήμας τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ


Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ.

«Ο πρώην αρσιβαρίστας θα υποστηρίζεται από ειδικούς που θα τον βοηθήσουν να πετύχει στο νέο του πόστο και θα ασχολείται με την διεθνή στρατηγική, την ανάπτυξη των νέων, την στρατηγική απόδοσης, την αναγνώριση ταλέντων, την κατανομή της χρηματοδότησης και την εκπαίδευση των προπονητών και θα υποστηρίζει τις φιλανθρωπικές ενέργειες της Ομοσπονδίας. Ο Δήμας θα ασχολείται ως ειδικός σύμβουλος για θέματα διεθνών σχέσεων» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας έγραψε στο facebook:«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την χώρα που κυριαρχεί αθλητικά να κυριαρχήσει και στο άθλημα που αγαπώ. Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το πάθος και την εμπειρία μου σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου απο την USA Weightlifting. Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε. – ΠΔ».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ, Φιλ Άντριους καλωσόρισε τον Πύρρο Δήμα δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε στην ομάδα μας τον Πύρρο που αποτελεί μια από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες παγκοσμίως στο χώρο της άρσης βαρών. Όχι μόνο λόγω των αθλητικών του επιτευγμάτων, αλλά και για τη συνεισφορά του στο άθλημα γενικότερα. Πιστεύω ότι ο Πύρρος θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο τεχνικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει να γίνουμε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στον κόσμο».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble