Προβολή του ελληνικού τουρισμού από τον ΕΟΤ στην Βρετανία


Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για την τουριστική προώθηση της χώρας στη Βρετανία.

Αναλυτικά, ενέκρινε δαπάνη για τη συμμετοχή ενός εκπροσώπου του Γραφείου του Οργανισμού Μ.Βρετανίας & Ιρλανδίας στην εκδήλωση για τα ετήσια βραβεία του βρετανικού travel trade περιοδικού Travel Bulletin, με τίτλο “Travel Bulletin 2016 Star Awards”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο των εν λόγω βραβείων, το Γραφείο στο Λονδίνο ενημερώθηκε ότι η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τους αναγνώστες του περιοδικού  ως υποψήφιος προορισμός σε δύο κατηγορίες βραβείων, και ειδικότερα στις κατηγορίες “The Star Country/Destination for Cultural & Heritage Holidays” και “The Star Country/Destination for Family Holidays”. Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται επί 20 συναπτά έτη, συνιστά μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για επαγγελματίες του τουρισμού στη Μ. Βρετανία.

Το περιοδικό Travel Bulletin, με τους 7.500 αναγνώστες – επαγγελματίες του τουρισμού, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα επαγγελματικά περιοδικά για στελέχη του τουρισμού στη Μ. Βρετανία.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη για την έλευση από το Λονδίνο στην Ύδρα από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου της βρετανίδας ταξιδιωτικής συντάκτριας της βρετανικής εφημερίδας The Times, κας Louise Roddon.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση σχετικού αφιερώματος για την Ύδρα, στην δημοφιλή εφημερίδα. Το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει το ελληνικό νησί ως ιδανικό προορισμό διακοπών στη βρετανική αγορά, εστιάζοντας σε λιγότερο προβεβλημένες πτυχές και αξιοθέατα της Ύδρας.

Η βρετανική εφημερίδα έχει ημερήσια κυκλοφορία 408.600 αντίτυπα και αναγνωσιμότητα περί τους 995.000 Βρετανούς.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια