Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Ρόδου


Σχετικά με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που αφορούν τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών στο Νοσοκομείο Ρόδου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Νεκτάριος Σαντορινιός, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τα προβλήματα, στο Νοσοκομείο Ρόδου, που δεν δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, είναι υπαρκτά και μεγάλα. Καθημερινά καλούνται οι εργαζόμενοι και οι γιατροί να ανταπεξέλθουν με αυταπάρνηση, σε αντίξοες συνθήκες, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ασθενών. Τον ίδιο στόχο έχει και το Υπουργείο που καθημερινά προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα χρόνια προβλήματα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσλήψεις γιατρών και προσωπικού, ήδη από την αρχή της ανάληψης της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουν γίνει προσλήψεις επικουρικών. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν προσλήψεις και άλλων επικουρικών γιατρών. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι στην επικείμενη προκήρυξη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού- που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υλοποιούνται- θα ενισχυθεί η Δωδεκάνησος μόνιμο προσωπικό που θα καλύψει τα κενά των δομών υγείας των νησιών μας.
Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ως προτεραιότητα και πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της Υγείας των νησιών μας».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια