Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την έκθεση Τουρισμού 50 Plus Beurs 2016


Μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετέχει στη διεθνή τουριστική έκθεση 50 Plus Beurs 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας στο διάστημα από Τρίτη 20 έως και Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο Jaarbeurs, φιλοξενούμενη στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Benelux.

Η τουριστική έκθεση 50 Plus Beurs αποτελεί εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια τη μεγαλύτερη έκθεση που απευθύνεται σε δραστήριους ανθρώπους ηλικίας άνω των πενήντα ετών και σε συνταξιούχους. Πάνω από εξακόσια περίπτερα λειτουργούν κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών της λειτουργίας της προβάλλοντας διάφορα προϊόντα μεταξύ των οποίων και πολλοί τουριστικοί προορισμοί. Η έκθεση υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από εκατό χιλιάδες επισκέπτες σε έναν εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας πενήντα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Η συγκεκριμένη κατηγορία τουριστών αποτελεί αγορά στόχο για τη Ρόδο καθώς οι περισσότεροι έχουν υψηλό εισοδηματικό και μορφωτικό επίπεδο και το διαθέσιμο χρόνο για πολυήμερες διακοπές ειδικά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών όπου η τουριστική κίνηση είναι χαμηλή.

Ο Ε.Ο.Τ. θα συμμετέχει στην έκθεση με προκατασκευασμένο περίπτερο επιφάνειας δώδεκα τετραγωνικών μέτρων. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00 έως και τις 17:30.

Με δεδομένο ότι το 2015 συνολικά 96.881 άτομα ηλικίας άνω των πενήντα ετών επισκέφθηκαν τους εκθέτες, ότι ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν εξήντα δύο έτη και ότι οι επισκέπτες έμειναν κατά μέσο όρο 5,5 ώρες στον εκθεσιακό χώρο, η συμμετοχή στην τουριστική έκθεση 50 Plus Beurs 2016 θα βοηθήσει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και θα ενισχύσει σημαντικά την επιλογή της Ρόδου ως προορισμού τουρισμού τρίτης ηλικίας.

Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση αυτή είναι η διανομή προωθητικού έντυπου υλικού στους επισκέπτες της έκθεσης και η άμεση πληροφόρησή τους σχετικά με τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού στη Ρόδο.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14:30. Υπεύθυνος για τη συλλογή του υλικού έχει οριστεί ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζίκος.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια