Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο για την πορεία του τουρισμού


Η πορεία της τουριστικής σαιζόν στη Ρόδο μετά και τα γεγονότα στην Τουρκία. Σε συνάντηση εργασίας καλεί το Σάββατο ο Δήμαρχος

Σε συνάντηση εργασίας προσκαλεί ο Δήμος Ρόδου τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, τι κρατικές υπηρεσίες, τους Αυτοδιοικητικούς φορείς καθώς και τις παραγωγικές τάξεις και επαγγελματικούς κλάδους του νησιού της Ρόδου, το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10 π.μ.

Στη συνάντηση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει εκτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας της τουριστικής περιόδου, με δεδομένες και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία οι οποίες περιορίζουν τη ροή Τούρκων τουριστών προς τη Ρόδο, θα αποφασιστούν άμεσες διορθωτικές παρεμβάσεις ενώ θα δρομολογηθούν ενέργειες και δράσεις για την έγκαιρη προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Στόχος της συνάντησης είναι η δρομολόγηση άμεσων κοινών δράσεων τόσο σε επίπεδο προβολής και προώθησης, όσο και σε επίπεδο υποδομών και οργάνωσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα παρουσιαστούν επιπλέον τα πορίσματα της πρόσφατης έρευνας την οποία πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου καθώς και οι προτάσεις του Συλλόγου για τη βελτίωση της εικόνας του νησιού, αλλά και την προβολή και διαφήμιση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια