Μωρό επέζησε θαμμένο οκτώ μέρες σε δάσος


Ένα αγοράκι, στην αυτόνομη επαρχία Guangxi Zhuang της Κίνας, παρόλο που ήταν θαμμένο πέντε εκατοστά κάτω από το έδαφος, βρέθηκε ζωντανό, μετά από οκτώ ημέρες! Το μωρό στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, όταν μια γυναίκα, που είχε βγει να μαζέψει βότανα μέσα στο δάσος, άκουσε κλάματα και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τους μοναχούς γειτονικού βουδιστικού ναού.

Ο μοναχός Zhao Shimin δήλωσε στον κινεζικό Τύπο ότι ειδοποίησε την αστυνομία και όταν οι αξιωματικοί έφθασαν στο σημείο έσκαψαν και βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Ένα μωρό ηλικίας περίπου ενός μήνα ήταν ζωντανό μέσα σε χάρτινο κιβώτιο, το οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες!

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά άρχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ οι γιατροί ανέφεραν, ότι, ίσως να κρατήθηκε ζωντανό, εξαιτίας της υγρασίας που διαπερνούσε το χάρτινο κιβώτιο…

Οι γονείς του βρέθηκαν και έχουν ήδη συλληφθεί. Επειδή το μωρό γεννήθηκε με λαγόχειλο, ίσως αυτή να ήταν η αιτία που οι γονείς ήθελαν να το «εξαφανίσουν».

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια