9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά με την Μιρέλα Πάχου


Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά στη Σορωνή της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 16 και 17 Ιουλίου (με ώρα έναρξης των συναυλιών στις 20:00). Είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από πολλούς μουσικούς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, όλων των ειδών μουσικής, ενώ φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν και μουσικοί από Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Τα απογεύματα, υπάρχει οργανωμένη κατασκήνωση, ιππασία, παιχνίδια και φυσικά βόλτες στη φύση και στο πανέμορφο άλσος Αγίου Σουλά!

Φέτος θα συμμετέχει και η Ροδίτισσα Μιρέλα Πάχου με τους μουσικούς της. Η Μιρέλα γεννήθηκε στη Ρόδο. Το 2010 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου του ίδιου Τμήματος. Έχει πτυχίο πιάνου από το Ωδείο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου με βαθμό Άριστα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν με τον Ηρακλή Βαβάτσικα. Έχει συνεργαστεί με τους: Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλη, Διονύση Σαββόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννη Κούτρα και έχει συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές των Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή και Γιάννη Ζουγανέλη. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Μιρέλα» κυκλοφόρησε το 2014 από το «Ogdoo Music Group» με συμμετοχή των: Σπύρου Γραμμένου, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλλη, Κίτρινων Ποδηλάτων, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτου Πασχαλίδη και Αγαπητού Πάχου.

Στο event https://www.facebook.com/events/1691201431132129 μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας. Στο κανάλι μας στο youtube.com/ampernalli μπορείτε να δείτε βίντεο από όλες τις προηγούμενες Γιορτές Μουσικής.

Πληροφορίες και συμμετοχές μουσικών: ampernalli@gmail.com, τηλέφωνο 6975300157.

Καλή αντάμωση στην 9η Γιορτή Μουσικής, 16 και 17 Ιουλίου 2016, στο Άλσος Αγίου Σουλά!

Mirela_02 1

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια