Θετικά τα μηνύματα από την TUI για τον τουρισμό στην Ρόδο


Στο πλαίσιο της προώθησης του τουρισμού στο νησί μας, ο Δήμαρχος, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου με τον Διευθυντή του επιχειρησιακού τομέα των αεροπορικών εταιρειών της TUI και Διευθυντή της ΤUI FLY, κ. Tim Kowalski, συνοδευόμενο από τον υπεύθυνο του επιχειρησιακού τομέα των αεροπορικών εταιρειών της TUI, κ. Raampe Stefano.

 
Ο κ. Kowalski προέβλεψε αύξηση των κρατήσεων προς τα νησιά της Δωδεκανήσου για τη νέα σεζόν με τη δυνατότητα ακόμη και να προστεθούν νέες πτήσεις, εφόσον υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση τους αμέσως επόμενους μήνες. Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά της Δωδεκανήσου με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου εφόσον πραγματοποιηθούν και οι αναγκαίες βελτιώσεις στο αεροδρόμιο Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ».

 
Ο κ. Kowalski ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και τον προσκάλεσε στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο του τουριστικού ομίλου TUI, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από 25 έως 27 Απριλίου 2016, στο οποίο και θα συμμετέχει ως επίσημος εισηγητής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια