Με καλούς οιωνούς θα συνεχιστεί η αεροπορική σύνδεση Αρμενίας-Ρόδου την επόμενη τουριστική σαιζόν


Με καλούς οιωνούς θα συνεχιστεί η αεροπορική σύνδεση Αρμενίας-Ρόδου την επόμενη τουριστική σαιζόν. Με τον επικεφαλής του μεγαλύτερου τουρ οπερέιτορ της Αρμενίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα της Αρμενίας ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά φέτος την αεροπορική σύνδεση της Αρμενίας με τη Ρόδο, συναντήθηκε το μεσημέρι (Παρασκευή) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο δήμαρχος παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του Γενικού Διευθυντή της LE GRAND Αντώνη Σταματάκη, είχε εγκάρδια συνάντηση στο γραφείο του με τον Artur Gasparyan της αεροπορικής εταιρείας της Αρμενίας Acti Tour Arm και Acti Tour Rus. Οι δύο πλευρές συζήτησαν την επιτυχή πορεία της πρώτης δοκιμαστικής σύνδεσης της Ρόδου με την Αρμενία καθώς και την προοπτική για την επόμενη σαιζόν που δείχνει να είναι ευοίωνη.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφερόμενους στους θρησκευτικούς και ιστορικούς δεσμούς των δύο λαών δήλωσε το ενδιαφέρον του για τη συνέχιση και την πύκνωση των δρομολογίων που θα φέρουν στη Ρόδο ακόμα περισσότερους Αρμένιους τουρίστες κατά την επόμενη σαιζόν και ενημέρωσε τον κ. Artur Gasparyan για τη συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο Αρμενίων της Ρόδου και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή του, κατά το μήνα Οκτώβριο.

Να τονιστεί ότι ο τουριστικός πράκτορας ο οποίος μέχρι πρότινος έφερνε στο νησί Ρώσους τουρίστες, τους οποίους και συνεχίζει να φέρνει, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα δρομολόγια από την Αρμενία που ξεκίνησαν φέτος από τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες, κατά τη νέα τουριστική περίοδο θα διευρυνθούν και πιθανόν να πραγματοποιούν και πέραν της μίας πτήσης ανά δεκαήμερο, αφού οι Αρμένιοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Ρόδου.

Δήλωσε δε διατεθειμένος να διευκολύνει τον Σύλλογο Αρμενίων Ρόδου για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών τους τον Οκτώβριο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble