Μαριτάνα Αλακιώτου Ανθοπούλου : «Το χειρότερο σε ποιότητα νερό που είχε ποτέ η Ρόδος»

32204_1463832435465_1181954_n

Συνεχίζονται τα παράπονα προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΡ για την ποιότητα του νερού που φτάνει στα σπίτια της Ρόδου και αν στο Φράγμα το νερό είναι επιβεβαιωμένα καθαρό με αναλύσεις τότε κάπου αλλού υπάρχει προβλημα δεν γίνεται τόσοι πολίτες να είναι σε παράκρουση και ξαφνικά φέτος να έχουν όλοι μαζί παράπονα .

Τα παράπονα της επανηλειμένα εχει εκφράσει και η κ.Μαριτάνα Αλακιώτου Ανθοπούλου

…Πάραυτα το νερό στην βρύση μας, απέναντι από τους Αγίους Αποστόλους-Κορυφή Τρεις-περιοχή Ασγούρου, μυρίζει δυσάρεστα. Αδύνατον να το χρησιμοποιήσουμε!!!!!!! Από τις 28 Ιουνίου έχω κάνει παράπονο!!!! Ακόμα τίποτα, έστειλαν έναν εργάτη να δει το ρολόϊ…τι να πω!!!!!».
Χθες, με νέα ανάρτησή της, ζητά… φιλότιμο από τους υπευθύνους της ΔΕΥΑΡ, για «το χειρότερο σε ποιότητα νερό που είχε ποτέ η Ρόδος» όπως λέει χαρακτηριστικά εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό της για το γεγονός πως δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα καμία υπεύθυνη απάντηση για την δυσάρεστη οσμή του νερού, το οποίο «αν και πληρώνει υπέρογκους λογαριασμούς, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει».
«Κύριοι, μας έχετε «γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας” και είμαστε και υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τους υπέρογκους λογαριασμούς σας!!!! Στις βρύσες μας φτάνει το χειρότερο σε ποιότητα νερό που είχε ποτέ η Ρόδος!!!!!! Σας το επισημαίνουμε, κάνουμε παράπονα και εσείς τι κάνετε??????? Λίγο φιλότιμο πια!!!!!!!» αναφέρει η κ. Μ. Αλακιώτου στην χθεσινή ανάρτησή της. Τα παράπονα στο facebook πάντως πέφτουν βροχή για την κακή ποιότητα νερού, όπου επίσης αναρτώνται διάφορες φωτογραφίες με νερό σε… διάφορες αποχρώσεις!.

Untitled-1-620x253