Σε αναπλάσεις και αποκαταστάσεις κοινόχρηστων χώρων ο δήμαρχος – Συνεχίζονται τα κλαδέματα δέντρων


Συνεχίζεται το κλάδεμα δέντρων και η αποκατάσταση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων σε σημεία της πόλης που επισκέφτηκε το πρωί (Τρίτη) ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει συνταχθεί από το Τμήμα Μελετών Σχεδιασμού και Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου οι εργασίες κλαδέματος ηλικιωμένων δέντρων, κάποια από τα οποία έχουν να κλαδευτούν και 20 χρόνια, θα ολοκληρωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου περίοδο που ξεκινά η τουριστική σαιζόν.

Ο δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία στην πλατεία Χαρίτου, την οδό Γεωργίου Παπανικολάου, αλλά και την οδό Ιερού Λόχου στην οποία επιπροσθέτως τοποθετήθηκαν σιδερένιες καλαίσθητες μικρές μπάρες για τον περιορισμό της παράνομης στάθμευσης. Κλαδέματα πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές και στην λεωφόρο Ρόδου-Καλλιθέας, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο δήμαρχος επισκέφτηκε επίσης μικρά γήπεδα της πόλης και πάρκα στα οποία θα γίνει ανάπλαση και αποκατάστασή τους μετά και από συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους.

Ειδικότερα επισκέφτηκε το γήπεδο στους Αγίους Αποστόλους για το οποίο υπάρχει μελέτη αξιοποίησης η οποία θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Α. Σ. Ρόδου.

«Στόχος μας, δήλωσε ο δήμαρχος είναι η αναβάθμιση του γηπέδου ώστε να παραδοθεί στις ομάδες και να αθλείται η νεολαία της περιοχής».

IMG_0701(1) IMG_0702 IMG_0720 IMG_0724 IMG_0727 IMG_0719

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια