«Άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών στην Κάλυμνο. Να δημιουργηθεί Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο του νησιού»


ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών στην Κάλυμνο. Να δημιουργηθεί Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο του νησιού»

Το μέγεθος του προβλήματος από την εξάπλωση της μάστιγας των ναρκωτικών στην Κάλυμνο, αναδεικνύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε, ως αναφορά, και σχετικό έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου.

Ο Βουλευτής ζητά τη δημιουργία Μόνιμης Ψυχιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Καλύμνου, με παράλληλη τοποθέτηση ψυχιάτρου, για την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, ζητά από το Υπουργείο Υγείας το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων στην Κάλυμνο, στους τομείς της πρόληψης, της θεραπείας και της επανένταξης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας επισημαίνει:

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν ούτε κόμμα ούτε χρώμα. Προβλήματα που αξίζει να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, όπως είναι η δημιουργία Ψυχιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Καλύμνου για την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων και η υλοποίηση δράσεων πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble