Με κανονικές θερμοκρασίες θα μπει ο Σεπτέμβρης στη Ρόδο – Άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες


 Με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες θα μπει ο Σεπτέμβρης στην περιοχή της Ρόδου κυρίως το πρώτο τριήμερο,ωστόσο από τις 4 του μηνός και μετά θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας έως και τους 36 βαθμούς Κελσίου στις πιο ευαίσθητες περιοχές του νησιού. Έτσι αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και ανέμους δυτικούς κυρίως 4 με 5 μποφόρ το πολύ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-24 μέχρι 32 στα ανατολικό τμήμα του νησιού μέχρι 29 στο κεντρικό τμήμα και 26 στο δυτικό και νότιο τμήμα του. Υγρασία 50-60%
Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη
Ο καιρός θα είναι αίθριος με δυτικούς ανέμους 4 – 5 μποφόρ στα πιο ανοιχτά Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 30 βαθμούς Κελσίου στο ανατολικό τμήμα 25 με 26 στο δυτικό και νότιο τμήμα του νησιού 28 στα κεντρικά . Υγρασία γύρω στο 60%
Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη
Αίθριος ο καιρός με ηλιοφάνεια και δυτικούς ανέμους 4 με 5 μποφόρ στα πιο ανοιχτά. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 30 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά του νησιού. 27 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τμήματα 25 -26 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και νότια.Υγρασία 50 με 60%.
Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη
 Αίθριος ο καιρός στην Ρόδο με ανέμους δυτικούς 4 με 5 μποφόρ,ενίσχυση των ανέμων στα 6 μποφόρ στα πολύ νότια του νησιού βορειοδυτικών διευθύνσεων. Θερμοκρασία έως 32 βαθμούς κελσίου στα ανατολικά 29 στα κεντρικά τμήματα του νησιιού 26 στα δυτικά και νότια τμήματα. Υγρασία στο 50 με 60%
Σάββατο 5 Σεπτέμβρη
Αίθριος ο καιρός σε όλο το νησί της Ρόδου με ανέμους δυτικούς 4 με 5 μποφόρ,6 μποφόρ θα έχουμε στα πολύ νότια τμήματα βορειοδυτικών διευθύνσεων. Θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο 33 βαθμούς Κελσίου στο ανατολικό τμήμα του νησιού 30 στο κεντρικό τμήμα της Ρόδου 26 στο δυτικό και νότιο Υγρασία στο 50 με 60%.

6-7 Σεπτέμβρη
Κορύφωση της ζέστης. Αίθριος ο καιρός στην Ρόδο με κορύφωση της ζέστης έτσι στο ανατολικό τμήμα θα έχουμε έως 36 βαθμούς Κελσίου 32 στο κεντρικό τμήμα της Ρόδου 27-29 στο δυτικό και νότιο τμήμα τη; Ρόδου. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ και μόνο στα πολύ νότια θα έχουμε 6. Υγρασία στο 50 με 60% ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Οι ανατολικές ακτές της Ρόδου θα έχουν θερμοκρασία 28 βαθμών κελσίου,οι δυτικές και οι νότιες 26 βαθμων κελσίου.
Το κύμα ζέστης φαίνεται να υποχωρεί από τις 10 σεπτέμβρη στην υπόλοιπη Ελλάδα για την Ρόδο πιστεύω πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω μετά τις 14 Σεπτέμβρη.
Οι ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας θα κυμανθούν από 22 με 24 βαθμούς κελσίου.Στην Λίνδο μπορεί να δούμε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής.
Επιμέλεια : Σταύρος Παπαγγελής

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια