Χρυσή διάκριση για το ‘ISLAND BLUE HOTEL’ στη Ρόδο


«TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014» για το ‘ISLAND BLUE HOTEL’
Μια ακόμη βαρύτιμη διακριση, απο τον Ταξιδιωτικο Οργανισμο TUI PLC, η «TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014» ήρθε να προστεθει στη μακρά συλλογή του ‘Island Blue Hotel’. Έτσι, είναι συνολικά έξι τα χρυσά μετάλλια που έχει αποσπάσει η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας της το 2009, ενώ έχει κερδίσει την αναβάθμισή της στην κατηγορία PLATINUM των 4 & 5 Αστέρων ξενοδοχεια του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI από την σεζόν 2012 έως και σήμερα.
Ως γνωστόν, πρόκειται για την τρίτη μονάδα του ξενοδοχειακού Ομίλου της οικογένειας Γεωργίου και Μαριας Ιωαννίδη, στην περιοχή Πεύκοι της Λίνδου, η οποία συνεχίζει μια παράδοση αριστείας 22 χρόνων του Ομίλου, με τα τριαντα ενα χρυσά μετάλλια των δύο πρώτων ξενοδοχειακών μονάδων ‘Pefki Islands Resort’ (19 TUI GOLD AWARDS 1996 εως 2014) & ‘Lindia Thalassa Resort’ (12 TUI GOLD AWARDS 2003 εως 2014).
Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TUI, τα αποτελέσματα αυτών των βραβεύσεων προκύπτουν από τις βαθμολογίες των πελατών για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα κατά την αναχώρηση τους από το νησί της Ρόδου. Εν συνεχεία, αξιολογούνται οι συνολικές βαθμολογίες από τον οργανισμό και με βάση την κατηγορία της κάθε μονάδας απονέμονται τα βραβεία.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble