Ημερίδα για το νέο Ασφαλιστικό & Φορολογικό την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016


Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, με τη στήριξη του ΕΒΕΔ, οργανώνουν ημερίδα, με θέμα : «Το νέο Ασφαλιστικό & Φορολογικό τοπίο για τους Επαγγελματοβιοτέχνες και τους εργαζόμενους μετά τον Νόμο 4387/2016 ».

Η εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή, 24 Ιουνίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΔ, Γρηγορίου Λαμπράκη 8.

Κύριοι εισηγητές της εκδήλωσης – συζήτησης θα είναι οι : Δημήτρης Μουσελίμης. Δικηγόρος – Εργατολόγος και ο Γιώργος Κορομηλάς, Λογιστής –Φοροτεχνικός και Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στα μέτρα που συμφώνησαν Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ και τα οποία δεν συνιστούν μεταρρύθμιση που θα σώσει την Κοινωνική Ασφάλιση και οικονομία. Τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό μαζί με την υπερφορολόγηση εργαζομένων, επαγγελματιών, επιστημόνων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών και γενικά των οικογενειακών και μικρών επιχειρήσεων, φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν κρατικές δομές και την κοινωνία ολόκληρη.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒΕΔ και του Ε.Κ.Ρ καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια