Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Την 10-10-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 63χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή  φυλάκισης -1- έτους για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού-παραλίας.
Προσαγωγή ημεδαπής για επαιτεία στη Ρόδο        Την 10-10-2016 το πρωί εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 50χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της πταισματική παράβαση.

Σύλληψη (11) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη   Την 10-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, -8- υπήκοοι Συρίας (3 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 9 παιδιά) και -3- υπήκοοι Ιράκ (1 άνδρας και 2 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη αλλοδαπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Κω     Την 10-10-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 46χρονη υπήκοος Ρωσίας γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια