Ο κορυφαίος κιθαρίστας GUS G ζωντανά στη Ρόδο στις 24 Ιουλίου !


Ένα μεγάλο LIVE φέτος στο νησί της Ρόδου, είναι γεγονός…..
Ο Ελληνικής καταγωγής βιρτουόζος κιθαρίστας του ΟZZY OSBOURNE και των FIREWIND που αυτή τη στιγμή θεωρείται κορυφαίος στο είδος του παγκοσμίως , GUS G ζωντανά στη μουσική σκηνή του ColoradoClub Rhodes B την Πέμπτη 24 Ιουλίου. Μαζί του ο HENNING BASSE (Τραγουδιστής των Metalium και του ULI JON ROTH-κιθαρίστας των SCORPIONS) και ο NUNES JOHAN (Drummer των Firewind των Nightrage και Suicide of Demons).Ένα Live στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδεία, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους Αlbum «Brand New Evolution»!!!!

Διοργάνωση-Παραγωγή 12ηχος

GUS G-Κώστας Καραμητρούδης

  • Είναι ο πιο διάσημος Έλληνας κιθαρίστας στο χώρο της Metal μουσικής με καριέρα στο εξωτερικό.
  • Αυτή την στιγμή είναι ο βασικός κιθαρίστας του OZZY OSBOURNE (Από τους BLACK SABBATH) με τον οποίο κάνει περιοδεία ανα τον κόσμο μαζεύοντας πάνω από 50000 άτομα στις συναυλίες του.
  • Έχει δική του δισκογραφία
  • Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού του Tour με το συγκρότημα του έχει εντάξει και κάποιες εμφανίσεις στην Ελλάδα όπως τα Χανιά την Σαντορίνη και την Ρόδο.
  • Ο Gus G. συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία ESP Guitars. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κατασκευάσει δύο μοντέλα με τις δικές τους προδιαγραφές και προτιμήσεις. Οι κιθάρες θα ονομάζονται Gus G. FRκαι Gus G. NT
  • 11031079_977173468974287_2709062362468448134_n (2)

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble