Βραβεύτηκαν φίλοι της Ρόδου που αγαπούν το νησί σαν δεύτερη πατρίδα τους


Τιμητικές διακρίσεις σε μέλη της οικογένειας Svendsen, από το Όσλο της Νορβηγίας, απένειμε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν με ειδικό τιμητικό έπαινο που παρέλαβαν από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η κυρία Wera Svendsen, η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 60η φορά, η κυρία Sonjia Svendsen, η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 27η φορά και ο κύριος Jack Svendsen ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 25η φορά.

Την οικογένεια Svedsen συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με το νησί, καθώς κατά τη διάρκεια των διακοπών τους το καλοκαίρι του 1978, η κυρία Wera Svendsen με το σύζυγό της Odd Svendsen ο οποίος εδώ και χρόνια δεν βρίσκεται πια στη ζωή, τυχαία συναντήθηκαν με τους συντοπίτες μας Ζωή και Θέμη Τσούβαλη και έκτοτε διατηρούν μία δυνατή φιλία ετών. Μάλιστα συχνά ανταλλάσουν επισκέψεις και παρίστανται ο ένας σε σημαντικές προσωπικές στιγμές του άλλου, όπως ο γάμος του γιού της κυρίας Wera Svendsen, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Η οικογένεια επισκέπτεται τη Ρόδο δύο φορές το χρόνο, κάθε Μάιο και Σεπτέμβριο, ενώ η κυρία Svendsen βρίσκεται πάντα στη Ρόδο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της κάθε 26η του Μαΐου, στο αγαπημένο της καφέ εστιατόριο «Κούκος».

Οι φίλοι της Ρόδου δήλωσαν λάτρεις του νησιού το οποίο θεωρούν πανέμορφο στο σύνολό του και εξήραν τη φιλοξενία των Ροδίων, που κατά τα λεγόμενά τους είναι μοναδική στον κόσμο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble