Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή για τους Ηλικιωμένους στην Παστίδα «Τιμώντας τη Νιότη της καρδιάς»


Θέλοντας να αποτίσει έναν μικρό φόρο τιμής η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Νικολάου Παστίδας, διοργάνωσε μία γιορτή, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της τρίτης ηλικίας στην διαμόρφωση της Κοινωνίας μας.

Το Σάββατο βράδυ 19 Σεπτεμβρίου 2015 στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου συνδιοργάνωσε μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καμάρι» και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αστέρα», τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Τιμώντας τη Νιότη της Καρδιάς» αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που η προσφορά τους στην κοινωνία μας, ήταν είναι και θα είναι ανεκτίμητη.

Μετά την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού ακολούθησε αναπαράσταση παραδοσιακού γάμου από τον Σύλλογο Γυναικών και παραδοσιακοί χοροί, παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καμάρι» και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στα τιμώμενα πρόσωπα δηλαδή σε όσους και όσες έχουν γεννηθεί από το 1940 και πριν.

Στην συνέχεια το συγκρότημα «ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ» υπό τη διεύθυνση του Στάθη Μανούσου πήρε την σκυτάλη με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα  όπου στο χορευτικό μέρος συμμετείχε η ομάδα τους. Την βραδιά έκλεισε με  τη μαγευτική φωνούλα της η μικρή Κλειώ Χιονάκη.

Προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα στα τιμώμενα πρόσωπα.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Πατέρας Μακάριος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους:

 1. Σύλλογο Γυναικών Παστίδας
 2. Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «Καμάρι»
 3. Αθλητικό Σύλλογο Παστίδας «Αστέρα»
 4. «Όμορφος» CATERING
 5. ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ
 6. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕ
 7. «ΑΠΛΩΣ ΦΡΕΣΚΟ»
 8. ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ
 9. ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 10. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
 11. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 12. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 13. ΜΟΣΧΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 14. ΚΡΑΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 15. ΚΟΣΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Και γενικά σε όλους όσους πρόσφεραν και τίμησαν με την παρουσία τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια