«Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» στο Δημοτικό Θέατρο απο την θεατρική ομάδα ΠΡΑΞΙΣ


Τα 20 χρόνια ζωής και δράσης συμπληρώνει φέτος η θεατρική ομάδα Πράξις και επέλεξε να παρουσιάσει την μαύρη κωμωδία ΄΄Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας΄΄του Φρίντριχ Ντύρρενματ σε μετάφραση Νίκης Μαρινάκη.


Η ιστορία διαδραματίζεται στο Γκύλεν, μια κωμόπολη κάπου στην Κεντρική Ευρώπη, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, η ανεργία καλπάζει, όλος ο κόσμος είναι χρεωμένος, οι αρχές του τόπου και οι απλοί πολίτες βρίσκονται σε απόγνωση.


Μοναδική ελπίδα η Κλαίρ Ζαχανασσιάν, η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου -που επισκέπτεται έπειτα από σαράντα πέντε χρόνια απουσίας τη γενέτειρά της, δηλώνοντας πρόθυμη να προσφέρει ένα δισεκατομμύριο υπό έναν μακάβριο όρο…


Σκηνοθεσία : Κώστας Κατσουλάκης
Σκηνικά : Ανδρομάχη Μπατζούκη
Κοστούμια : Γεωργία Παντελή -Μπραϊκίδη
Μουσική τραγουδιών- διδασκαλία Μάνος Σάββενας
Βοηθός σκηνοθέτη Ανθή Πλάτή


Παίρνουν μέρος οι:Γιάννης Αποκούραστος , Ρούλα Βασιλοπούλου, Παντελής Γιωργάς , Βασίλης Γιώργης , Χρυσούλα Κόζα,Βαλέριος Λινάρδος , Ανδρομάχη Μπατζούκη, Γεωργία Παντελή Μπραϊκίδη, Βάσω Ντελλάκη ,Σταμάτης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παστρικός ,Καθολική Περνάρη, Ανθή Πλατή , Φλώρα Σάββενα ,Βιργινία Σπυράκη , Κατερίνα Τουβρά , Πόπη Τσουρουνάκη και Κωστας Χαρτοφύλλης.


Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου από τις 11 μέχρι τις 18 Μαρτίου στις 21.15 μ.μ. με εξαίρεση την 14η Μαρτίου (Καθαρή Δευτέρα ) που δεν θα δοθεί παράσταση.

 

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

12806224_10153235081381266_9117824971684026681_n

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble