Προβληματικός ο σχεδιασμός προσλήψεων στα ΕΛΤΑ – Άφησαν ακάλυπτα τα ΕΛΤΑ Αρχαγγέλου


Για ακόμα μια χρονιά ο σχεδιασμός προσλήψεων εποχικών υπαλλήλων απο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία , είναι προβληματικός, αφήνοντας χωρίς ενίσχυση ένα απο τα πιο παραγωγικά γραφεία σε όλο Αιγαίο  αυτό της Αρχαγγέλου που εξυπηρετεί πάνω απο 10.000 πολίτες .
Σύμφωνα λοιπόν με την προκήρυξη υπ αριθμ.  ΣΟΧ 32/2016  για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, θα γίνουν προσλήψεις σε διάφορα γραφεία ΕΛΤΑ της Δωδεκανήσου ακόμα και σε γραφεία με ελάχιστο εργασιακό φόρτο.
Την ίδια ώρα όμως αφήνουν ακαλυπτο ένα απο τα πιο παραγωγικά γραφεία στο Αιγαίο το οποίο όχι μόνο καλύπτει τους στόχους που θέτει η διοίκηση αλλά τους ξεπέρνα κατά πολύ .
Το αποτέλεσμα αυτού του κακού σχεδιασμού είναι να μην μπορούν οι εργαζόμενοι να λάβουν άδεια το καλοκαίρι αφού θα πρέπει να δουλεύουν ασταμάτητα όλο το καλοκαίρι και παράλληλα οι πολίτες που εξυπηρετούνται να ταλαιπωρηθούν σε ουρές αναμονής καθώς ο φόρτος του ήδη παραγωγικού αυτού καταστήματος αυξάνεται κατακόρυφα τους θερινούς μήνες , την ίδια ώρα όμως γραφεία με πολύ λιγότερη κίνηση πελατών και απόδοση εσόδων τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης.
Αν η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για τους συνάδελφους της , οφείλει να μεριμνήσει για τους πολίτες που θα ταλαιπωρηθούν απο αυτόν τον σχεδιασμό.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια