Τρίτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Γερμανών – Ανεπηρέαστη η Ρόδος απο το προσφυγικό


Στην 50η Διεθνή Τουριστική Έκθεση, ΙΤΒ Berlin 2016 που διεξάγεται στο Βερολίνο η οποία ξεκίνησε από τις 9 και θα διαρκέσει ως τις 13 Μαρτίου 2016, συμμετέχει ο Δήμος Ρόδου, εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Ο Δήμαρχος Ρόδου είναι ικανοποιημένος αφού τα μηνύματα για τον τομέα του τουρισμού είναι θετικά λόγω και της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που έχει η Ρόδος στη Γερμανική αγορά.

Βασική διαπίστωση σε σχέση με την περσινή ITB είναι το βελτιωμένο κλίμα που υπάρχει για την Ελλάδα και τους ελληνικούς προορισμούς στη Γερμανική αγορά, παρά τον βομβαρδισμό που δέχονται από τα ΜΜΕ για το προσφυγικό. Σύμφωνα με τις έρευνες που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της ITB, η Ελλάδα ανέβηκε στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων προορισμών για τους Γερμανούς.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου σηματοδοτεί το κορυφαίο κομβικό σημείο της σοβαρής προσπάθειας και των προσεκτικών κινήσεων που κάνει φέτος ο Δήμος Ρόδου μαζί με τους πράκτορες και τους ξενοδόχους για την προβολή του νησιού μας στις Διεθνείς Τουριστικές αγορές, έχοντας το πλεονέκτημα ότι η εικόνα της Ρόδου δεν έχει επηρεαστεί από την γενικότερη κατάσταση των νησιών.

Ο Δήμαρχος Ρόδου είχε συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του πρακτορείου Thomas Cook, της TUI και εκπροσώπους άλλων πρακτορείων, στους οποίους ανακοίνωσε την πρόθεση του Δήμου να τους τιμήσει σε ειδική τελετή την χρονιά που διανύουμε για τη συμβολή τους στην προώθηση και την προβολή της Ρόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble