«Θέλω να πω αντίο και ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που «έπαιζε» πάντα τίμια»


Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του Αναστάσιου Καραμάριου
Η κοινωνία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου, από σήμερα τα ξημερώματα, είναι φτωχότερη. Ο Αναστάσιος Καραμάριος, ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο πολιτικό, νομικό και ανθρώπινο κενό.
Στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, δικηγόρου, Αναστάσιου Καραμάριου, εκφράζω με κάθε ειλικρίνεια και με βαθιά θλίψη, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναδέλφους του. Σήμερα τα νησιά μας έχασαν έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν άνθρωπο έντιμο, σεμνό, ταπεινό, ειλικρινή, ευγενικό. Έναν άνθρωπο αξιέπαινο.
Αντάξιος της εμπιστοσύνης και της τιμής που του έκανε ο Δωδεκανησιακός λαός, εκλέγοντάς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, δε σταμάτησε ούτε μία ημέρα να τιμά, να σέβεται, να αγωνίζεται και να διεκδικεί για τα Δωδεκάνησα.
Θέλω να πω αντίο και ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που «έπαιζε» πάντα τίμια. Σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν εμπόδισε την πρόοδο κάποιου άλλου. Σε έναν άνθρωπο που πάντα σεβόταν τον συνομιλητή του. Σε έναν άνθρωπο που τίμησε όσο λίγοι τη ΝΔ και τα Δωδεκάνησα.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του, όπως του αξίζει.
Στέφανος Δράκος

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble