Επιστολή Στέφανου Δράκου για τον Α.Σ. Ρόδος


Συγχαρητήρια επιστολή στον Α.Σ. Ρόδος, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ

Αξιότιμε πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη,

Κύριε προπονητή,

Εκλεκτοί αθλητές,

Σήμερα και τυπικά η Ρόδος, επιστρέφει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ), αλλά και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος (Α.Σ.) Ρόδος, με καταγεγραμμένη αθλητική πορεία άνω των 45 ετών (ιδρύθηκε το 1968), πρωταγωνίστησε πολλάκις στα αθλητικά δρώμενα, όχι μόνο της Δωδεκανήσου, αλλά κυρίως της χώρας. Η θριαμβευτική της πορεία, ξεκίνησε το 1978, όταν εισήλθε για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο σαλόνι, αυτό της Α’ Εθνικής κατηγορίας. 1978, 1980 έως 1983, 2001 έως 2003, 2009 έως 2010, μερικές από τις ημερομηνίες ορόσημο. Έπαιξε στην Α’ Εθνική, στη Β’ Εθνική, στη Γ’ Εθνική, στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Πέρασε πολλά, έμεινε μόνη, αγωνίστηκε και σηκώθηκε ξανά. 2016 και εισέρχεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ελπίζω και εύχομαι, αυτή να είναι μόνο η αρχή. Η αρχή της ανόδου για τη Ρόδο.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Α.Σ. Ρόδος Σάκη Σαραφίδη, στα μέλη Μάκη Ντουρουτλή, Μανόλη Βλάχο και Φραντζή Καλούδη, στον προπονητή Σάββα Ορφανίδη, στους αθλητές, στους φιλάθλους και στο υπόλοιπο τεχνικό και οργανωτικό επιτελείο του Α.Σ. Ρόδος. Σε όλους όσοι στήριξαν τη Ρόδο και την επανέφεραν εκεί που της αξίζει. Ο Α.Σ. Ρόδος, δεν τιμά σήμερα μόνο τους φιλάθλους του, τιμά το νησί της Ρόδου, το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου. Συγχαρητήρια και καλή νέα επιτυχής πορεία.

Με εκτίμηση,

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια