Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν για 6η συνεχή χρονιά την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εγκαταστάσεών τους.

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε η εξαιρετική ομιλία του κ. Γιάννη Καραγιάννη, Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με θέμα:

 «Οι διαγωνισμοί ως παράγοντας συμμετοχής και η αριστεία ως παράγοντας ανάπτυξης και έρευνας στην οικονομική ύφεση» .

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από σχολεία του νησιού που διακρίθηκαν στον διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo». Φέτος, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», που ήταν εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού, συμμετείχαν 382 μαθητές και μαθήτριες από το σύνολο σχεδόν των σχολείων της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 65 μαθητές και μαθήτριες για την υψηλή τους επίδοση σε αυτό το διαγωνισμό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν 189 έπαινοι σε μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2015-2016 κατέκτησαν βραβεία, διακρίσεις και μετάλλια σε μαθητικούς διαγωνισμούς (διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς).

Στην εκδήλωση αυτή μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν Σχολικοί Σύμβουλοι της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου καθώς και διευθυντές σχολείων της Ρόδου οι οποίοι απένειμαν τους επαίνους στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Με την εκδήλωση: «Ο δρόμος προς την κορυφή», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», αναγνωρίζουν τον μόχθο, την προσπάθεια και την επίδοση των μαθητών, τους συγχαίρουν θερμά και τους εύχονται να έχουν πάντα επιτυχίες.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble