Χ. Γιασιράνη: Θερμές ευχαριστίες στους Λάιονς για την προσφορά των 1.129 υπνόσακων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έγινε και επίσημα με την υπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής η παραλαβή των 1.129 υπνόσακων για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τον Ηλία Ζωγραφίδη, Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας και την Χαρούλα Γιασιράνη, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, χορηγία της Λέσχης Λάιονς Ρόδου και της Λέσχης Λάιονς ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου.

Οι εθελοντές των δύο λεσχών Λάιονς, με αφορμή τον έλεγχο του σκηνικού και άλλου υλικού που διαθέτει η Περιφέρεια, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που διαπιστώθηκαν, εξασφάλισαν τον παραπάνω αριθμό υπνόσακων συμβάλλοντας στην ετοιμότητα και πληρότητα του απαραίτητου εξοπλισμού.

Οι Λάιονς  Νοτίου Ελλάδας και Νήσων, με ενέργειες του Κυβερνήτη 2015-2016 Αθανασίου Κεσίσογλου και μετά από σχετική εισήγηση των συντονιστών κ.κ. Ευαγόρα Νικολάου και Παύλου Μπακίρη, εξασφάλισαν την χορηγία, εκ μέρους της Διεθνούς Οργάνωσης των Λάιονς και του Κυβερνήτη προσωπικά, των εν λόγω 1.129 υπνόσακων για την ενίσχυση  της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και του μεταναστευτικού-προσφυγικού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η κα Γιασιράνη και ο κ. Ζωγραφίδης ευχαρίστησαν θερμά για την ευγενική προσφορά τους γι’ άλλη μια φορά τον Κυβερνήτη 2015-2016 Αθανάσιο Κεσίσογλου, τους συντονιστές για την διάθεση των υπνόσακων κ.κ. Ευαγόρα Νικολάου και Παύλο Μπακίρη, την Πρόεδρο Περιοχής κα Ελένη Παππά, τις Προέδρους των δύο Λεσχών Λάιονς Ρόδου και Λάιονς ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου κ.κ. Ιωάννα Τσάρπα και Βασιλική Ζαφειροπούλου–Φρόνα και τα μέλη των δύο Λεσχών που παρευρέθηκαν: τις κυρίες Σταματία Γιάννου, Μαίρη Γεωργοπούλου, Βασιλική Πετρωνιάτη, Πιτσάνα Λεβέντη, Κική Ηλιοπούλου και τους κυρίους Γιάννη Τσιριπή, Θανάση Κοσιώρη, Άρη Δημόπουλο και Δημήτρη Δημητριάδη.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble