Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (17) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη   Στις 10-02-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -17- υπήκοοι Συρίας (9 άνδρες κα 8 γυναίκες που συνόδευαν 23 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (10) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο      Στις 10-02-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην παραλία Χαράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου -10- υπήκοοι Ιράκ (5 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 10 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη για (2) ημεδαπών για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Ρόδο   Στις 10-02-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 15χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα είδη ένδυσης. Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα του ανηλίκου για παραμέληση εποπτείας.
Σύλληψη (2) διωκόμενων ατόμων στη Ρόδο  Στις 10 και 11-02-2016 συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου:
α) ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί παραβίασε απόφαση περιοριστικών όρων του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που αφορούν υπόθεση ναρκωτικών και
β) ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 11 μηνών, για απόπειρα εμπρησμού, κλοπή, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω    Στις 10-02-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί διώκονταν με ένταλμα της κα Ανακρίτριας Κω, για αποπλάνηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια