Σύντομες αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (55) λαθρομεταναστών στην Τήλο  Στις 21-07-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου -34- υπήκοοι Συρίας (23 άνδρες και 11 γυναίκες που συνόδευαν 15 παιδιά) -21- υπήκοοι Αφγανιστάν (12 άνδρες και 9 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για υπαίθριο εμπόριο και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Ρόδο    Στις 21-07-2015 το πρωί συνελήφθη στον Αρχάγγελο της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 14χρονος  ημεδαπός, γιατί ασκούσε στάσιμο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Επιπλέον συνελήφθη και ο πατέρας του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Στις 22-07-2015 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς   Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 600 ευρώ, για οπλοκατοχή και κλοπή.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Συλλήψεις διωκόμενων ημεδαπών στην Κω   Στις 21 και 22-07-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω:
α) ένας 62χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω με συνολική ποινή φυλάκισης δυο (2) ετών και ενός (1) μήνα, καθώς και χρηματική ποινή 7.000 ευρώ για μεταξύ αλλων, παραβίαση πνευματικών δικαωμάτων και μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
β) ένας 67χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών και τριών (3) μηνών για βαριά σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οπλοχρησία.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για υπαίθριο εμπόριο στην Κάλυμνο  Στις 21-07-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δύο 40χρονοι ημεδαποί, γιατί ασκούσαν κατά περίπτωση πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

8 Shares
Share8
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble