Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη αλλοδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο

Την 06-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 23χρονος υπήκοος Σουηδίας γατί παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν.
Σύλληψη 2 ημεδαπών για παράνομη λειτουργία καταστημάτων στη Ρόδο

Την 06-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 48 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη 2 μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο 

Την 06-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 18χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και 48χρονος υπήκοος Ιράν γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Προσαγωγή 2 αλλοδαπών για επαιτεία στη Ρόδο 

Την 06-07-2016 το βράδυ εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 31 και 37 ετών να επαιτούν  και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.
Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στην Κάρπαθο 

Την 06-07-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 56χρονος ημεδαπός γιατί είχε προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας – αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες και ενοικίαζε σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κροτίδων στη Λέρο 

Την 06-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 28χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατείχε παράνομα -230- κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια