Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στην Κάρπαθο

Την 28-06-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 48χρονος υπήκοος Αιγύπτου γιατί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 23 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης επιχείρησης στη Ρόδο
Την 28-06-2016 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 26χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει  απόφαση σφράγισης αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για  παρεμπόριο στη Ρόδο
Την 28-06-2016  το πρωί συνελήφθη σε παραλία στην πόλη της Ρόδου,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 18χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί διέθετε προς πώληση σε λουόμενους διάφορα προϊόντα -είδη παρεμπορίου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Ρόδο

Την 29-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 64χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble