Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Σύλληψη 3 ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο 

Την 10 και 11-06-2016 πρωινές ώρες αντίστοιχα συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών:
α) 41χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και
β) δύο 21χρονοι ημεδαποί γιατί κατείχαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια
Ναρκωτικά χάπια και ακατέργαστη κάνναβη κατασχέθηκαν.
Σύλληψη 2 ατόμων για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο

Την 11-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 56χρονος ημεδαπός και 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική παράνομα.
Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Ρόδο

Την 11-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 26χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη  ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στη Ρόδο

Την 10-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 26χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για λιποταξία στην Κάλυμνο

Την 10-06-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 27χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης δύο ετών, για λιποταξία.
Σύλληψη 2 αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Λέρο

Την 08-06-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, δύο υπήκοοι Παλαιστίνης ηλικίας 19 και 22 ετών που συνόδευαν δύο ανήλικα παιδιά τους γιατί επιχείρησαν να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς, κατέχοντας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Βουλγαρίας, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για υγειονομικές παραβάσεις σε  κατάστημα στην Κάλυμνο

Την 11-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 65χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας – αιγιαλού με ξαπλώστρες ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες ενοικίαζε σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και πιστοποιητικό υγείας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble