Ειδήσεις απο το δελτίο τύπου της αστυνομίας


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Στις 08-09-2015 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία.
Σύλληψη (9) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη Στις 08-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -9- υπήκοοι Συρίας (4 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο   Στις 08-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην Ιαλυσό της Ρόδου από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 49χρονος υπήκοος Κίνας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Προσαγωγή (2) ατόμων για επαιτεία στη Ρόδο      Στις 08 και 09-09-2015 το πρωί εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου ένας 77χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω     Στις 09-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω και του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου (Κακουργημάτων) για κατοχή – προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 09-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 17χρονος υπήκοος Τουρκίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια