Ευχαριστήριο απο τον Γιώργο Αργυράκη για την συμπαράσταση του κόσμου στην περιπέτεια υγείας του πάτερα του


Ευχαριστήριο μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Εδώ και ένα χρόνο εγώ, η οικογένεια μου και όχι μόνο, ζούμε με αγωνία για το τι θα ξημερώσει και το πως θα εξελιχθεί η υγεία του πατέρα μου.Από το βράδυ τις εικοστής δευτέρας Ιουλίου τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα από το ενδιαφέρον του κόσμου (Ελλάδα και εξωτερικό) ήταν αρκετά όπως και οι ευχές.

Από τους πιο στενούς φίλους μέχρι και τους απλούς γνωστούς.Εύχομαι στη θέση που βρισκόμαστε να μην έρθει ποτέ ξανά κανένας άνθρωπος.Ούτε ο χειρότερος εχθρός. Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση με τις προσπάθειες και την καλή θέληση όσων βοήθησαν σε αυτήν την κατάσταση.Πήρα ένα τεράστιο μήνυμα πως υπάρχει ανθρωπιά ακόμα στην κοινωνία μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον Σύλλογο Αιμοδοτών και τους αιμοδότες που με το πρώτο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στο καθήκον τους. Ευχαριστώ την Εκκλησιαστική επιτροπή Ταξιαρχών Αρχαγγέλου για την οικονομική ενίσχυση όπως και τους συντοπίτες μας, τους συγγενείς μας αλλά και φίλους γενικά του πατέρα μου από Ελλάδα και το εξωτερικό για τις προσπάθειές τους για την άμεση στήριξη.Οικονομική και ηθική.

Ευχαριστώ το προσωπικό της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου για την προσπάθειά τους στις εξορμήσεις πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββάτο στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Κλείνωντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Αστερία beach resort στα κολύμπια, τον Μιχάλη Γιακουμάκη για την δωρεάν τύπωση εισητηρίων και επίσης τις ομάδες ποδοσφαίρου παλαίμαχων του Διαγόρα, της Ρόδου,του ΑΕΡΑ Αφάντου, του Ιάλυσου και του Άρη Αρχαγγέλου για την συνεισφορά τους σε αυτή την προσπάθεια όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους διοργανωτές και τις επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ Φλεβάρη, Μπαζάρ και Αργυρός Α.Ε.

Ο Θεός να σας έχει καλά εσάς και τις οικογένειές σας και να σας τα δίνει διπλά όσα προσφέρετε.

Με αγάπη προς όλους σας,

Γιώργης Αργυράκης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια