Οι μαθητές της τουριστικής σχολής Anko στην πρώτη τους εργασία σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε Κω, Ρόδο και Λέρο.


Όλη η προσπάθεια των σπουδών στην Anko γίνεται, για να δημιουργήσουμε επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, του τουρισμού και του Spa. Η χαρά μας και η ικανοποίησή μας, όταν οι μαθητές μας προοδεύουν αλλά και όταν βλέπουμε ότι εξυπηρετούν επάξια τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των προϊσταμένων όπου εργάζονται, είναι η μεγαλύτερη ανταπόδοση για τις προσπάθειες τόσο της σχολής όσο και των καθηγητών. Εδώ βλέπουμε φωτογραφίες από την 1η επίσκεψη Ιουνίου για τον έλεγχο της πρακτικής άσκησης των μαθητών μας (ΙΕΚ όσο και των ταχύρυθμων τμημάτων). Η σχολή έχει μαθητές από Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και από άλλα μέρη της ελλάδος. Οι μαθητές εργάζονται σε ξενοδοχεία στην Κω, Ρόδο & Λέρο. Ο έλεγχος πρακτικής πραγματοποιείται με σκοπό την παρακολούθηση της προόδου του μαθητή, την επίλυση και διόρθωση τυχών προβλημάτων, και την ενθάρρυνση για συνέχιση της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις και τους manager των τμημάτων για την γνήσια προσπάθεια τους προς τους μαθητές της σχολής!

Φωτογραφίες από την 1η εργασία των μαθητών σε αυτό το link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.632921493510396.1073741927.114335198702364&type=3

Σπουδές στην Anko www.anko.edu.gr

Ενδεικτικές φωτογραφίες από τους μαθητές στον χώρο εργασίας με του προϊσταμένους τους:

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια