Στον Διαγωνισμό «Be The One» για τον καλύτερο Dj ο «Angel K.» από την Ρόδο


Η αγάπη και το πάθος του για την μουσική παρά το νεαρό της ηλικίας του τον έχει βοηθήσει να συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς, όπως Elias Tzikas ,CJ Jeff , Dazzle (Mikele – Leon Sega ) , Skinny , KostasX ,Cleopatra Fyntanidoy, Chris Cavo , Consoul Train , Vassili Tsilichristo , House Twins ,Farao (Dance floor resolutions )Έχει παίξει σε πολλά μαγαζιά της Ρόδου, όπως στο Paradiso Beach Club, στην Λίνδο στο Summer Festival που πραγματοποιήθηκε φέτος με 6.000 κόσμο Ronda Έλλη, Smooth Bar, Mikro Bar, CLO, Mozaik, Da Club, Chaplins beach bar αλλά και στην Κω στο Hamam Club και στο Global Cafe.

Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε πως την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου του 2016 ξεκινάει ένα τετράμηνο ταξίδι στον χώρο του Djing για την ανάδειξη του καλύτερου Dj.

Διοργανωτής είναι η SkullProduction και ο διαγωνισμός έχει ονομασία “Be The One” και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι ασχολούνται με το Djing και είναι από 16 έως 24 ετών!

Οι φάσεις του διαγωνισμού είναι 6 για να αναδειχθεί ο νικητής.

Δείτε αναλυτικά:
1η φάση: Δωρεάν εγγραφές με dj sets υποψηφίων (Όλο τον Ιανουάριο)

2η φάση: Ψηφοφορία κοινού και κριτών για τους 100 δημοφιλέστερους (Όλο τον Ιανουάριο)

3η φάση: Αποτελέσματα Top 90 djs και ανακοίνωση των 10 δημοφιλέστερων του ημιτελικού που χωρίζονται σε πέντε ομάδες των δυο DJs και εκπροσωπούνται από 5 επώνυμους DJ coaches του διαγωνισμού, που σκοπό έχουν να τους εκπαιδεύσουν επαγγελματικά με ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης / bootcamp και να οδηγήσουν τους 3 καλύτερους στον τελικό μέσα από διαγωνιζόμενα videos, που θα κληθούν εκ νέου να ψηφίσουν, κοινό και οι ίδιο οι coaches (εκτός των ομάδων τους).

Οι 5 coaches θα είναι οι: Dino MFU, Sparky T, House Twins, Manolaco, DJ Young (Αρχές Μαρτίου).

4η φάση: Ψηφοφορία κοινού και κριτών για τους 10 δημοφιλέστερους (Μέσα με τέλος Μαρτίου)

5η φάση: Αποτελέσματα ημιτελικής φάσης των 10 και επιλογή των 3 καλύτερων που διαγωνίζονται στον τελικό. (Αρχές Απριλίου)

6η φάση: Τελικός. Ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού ‘Be The One’ σε special event σε club της Αθήνας, από ανεξάρτητη επιτροπή κριτών που θα αποτελείται από εξαίρετους ανθρώπους του χώρου όπως οι Michael Tsaousopoulos – 95,2 Athens Dj (Radio), DJ George Siras (DJ), DJ Fo (DJ-Media), Lorenzo (Blend DJ Management) (16 Απριλίου).

Ο διαγωνισμός δίνει σπουδαία δώρα στους τρεις φιναλίστ (Εμφάνιση με δικά τους σετ σε μεγάλα εγχώρια festivals, τα καλύτερα club summer venues, υποτροφίες DJing σπουδών, DJing εξοπλισμό και ευκαιρίες πραγματικής καριέρας!

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με την διαδικασία εγγραφής, τις απαιτήσεις, τους όρους συμμετοχής και όλες τις αναλυτικές πληροφορίες μπείτε στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο http://www.betheone.gr Μέγα υποστηρικτές του project είναι οι: DJ-booth | 95,2 Athens DeeJay | GodisaDJ.gr.

Πηγή : kostoday.com

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble