«Ανανέωση – σύμπνοια και ενότητα στην πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου»


Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Νο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, υπό την Προεδρία του κ. Παύλου Μπακίρη. Θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν η συγκρότηση σε Σώμα, η παρουσίαση του μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας, καθώς επίσης και ο ορισμός υπευθύνων σε τομείς της ΝΟ.Δ.Ε.

Στη Συνεδρίαση συμμετείχαν ενεργά περισσότερα από 40 άτομα, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, οι πρώην Βουλευτές κ.κ Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη, ο συντονιστής Οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου για θέματα Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Τάκης Μιχαήλου, ο πολιτευτής κ. Στέφανος Δράκος, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννης Φλεβάρης, οι υπεύθυνοι των θεματικών τομέων δράσης κ.κ Γλεντής Κωνσταντίνος (Τομέας Υγείας), Μαρίνος Ανδρεάς (Τομέας Παιδείας), Δημητριάδης Άκης (Τομέας Δικαιοσύνης), Πατσουράκης Μηνάς (Τομέας Μισθωτών), Κουνάκης Εμμανουήλ (Τομέας Οικονομίας), Κουνάκης Κώστας (Τομέας Υποδομών), Λουιζίδης Δήμος (Τομέας Πολιτισμού – Αθλητισμού), Χαραλάμπους Μανώλης (Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής), Δημητράς Νίκος (Τομέας Αγροτικού), Χατζηγεωργίου Σοφία (Τομέας Εμπόρων – Βιοτεχνών), Γερονικόλας Νίκος (Τομέας Τουρισμού) , πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Ρόδου κ.κ. Τσέρκης Ηλίας, Πελλός Χρίστος, Καραγιάννης Τσαμπίκος και Πάγκαλης Γιώργος, καθώς και οι πρόεδροι των Δημοτικών Τ. Ο. των νησιών της Καρπάθου κ. Μανώλης Κυριακάκης, της Σύμης κ. Φίλλιπος Δερμιτζάκης και της Κω κ. Κώστας Χόνδρος. Χαιρετισμό απέστειλε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην βουλευτής, κ. Ιωάννης Παππάς.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο κ. Μπακίρη, το πλάνο λειτουργίας και οργάνωσης καθώς και ο τρόπος επικοινωνίας με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις , με το οποίο θα πορευτεί η ΝO.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

Σκοπός είναι το άνοιγμα των οργανώσεων και του κόμματος στην κοινωνία, στη βάση του και αυτό θα επιτευχτεί μέσα από την δημιουργία ομάδων εργασίας οι οποίες θα απαρτίζονται από άτομα που θα προταθούν από τους τομεάρχες, τους Βουλευτές και τους πολιτευτές. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι η επαναπροσέγγιση των Συλλογικών οργάνων, επιστημονικών φορέων και των δομών με σκοπό την διαμόρφωση και αρωγή προτάσεων, για την επίλυση των προβλημάτων.

Στην πρόσφατη σύγκληση του οργάνου, έγιναν οι εξής ορισμοί:

  1. Υπεύθυνη Οργανωτικού η κ. Φόνη Χατζηελευθερίου
  2. Υπεύθυνος Τομέα Δράσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο κ. Κώστας Ταρασλιάς
  3. Υπεύθυνος Επιτροπής Δεοντολογίας ο κ. Τάκης Μιχαήλου
  4. Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ο κ. Μιχάλης Μάχλης

Στις επόμενες ημέρες θα οριστούν και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι τομέων.

Ο κος Μπακίρης, θα παραστεί στην 1η σύνοδο πρόεδρων ΝO.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, που έχει συγκαλέσει το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα συζητηθεί ο νέος κανονισμός λειτουργίας των περιφερειακών οργανώσεων.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια