Προσφορά εκτυπωτικών μηχανημάτων στην Πυροσβεστική Ρόδου απο τον όμιλο Aldemar Resorts


Σε μια σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ο όμιλος Aldemar Resorts προσέφερε 4 εκτυπωτικά μηχανήματα στην Υπηρεσία, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα, δια μέσου του προγράμματος «Mare Verde».

Η δωρεά των εκτυπωτών αφορά την εξυπηρέτηση των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της Υπηρεσίας.

Στην εκδήλωση παράδοσης του εξοπλισμού παρευρέθηκαν, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχος κος Ηλίας Τσιαπούρας, ο διευθυντής των ξενοδοχειακών μονάδων Aldemar Amilia Mare και Paradise Village κος Ιορδάνης Μακρίδης καθώς και ο προϊστάμενος του τμήματος συντήρησης των ξενοδοχείων κος Πανάγος Πανάγος.

Ο διοικητής της Π.Υ. Ρόδου κος Τσιαπούρας ευχαρίστησε για την προσφορά τους εκπροσώπους του ομίλου, ενώ έλαβε την διαβεβαίωση από τον κο Μακρίδη, πως τα δυο ξενοδοχεία θα σταθούν αρωγοί σε οποίες ανάγκες μπορούν να καλύψουν στο μέλλον, από πλευράς ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Aldemar Resorts, «Mare Verde», με αφετηρία το 1997, αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα ΕΚΑ που εφάρμοσε επιχείρηση τουρισμού στην Ελλάδα!

Σημείωμα προς τους συντάκτες:

Το πρόγραμμα «Mare Verde» εφαρμόζεται από τον Όμιλο των Aldemar Resorts για 31 χρόνια. Σκοπός του προγράμματος «Mare Verde» – πέραν της ευαισθητοποίησης και προσφοράς βοήθειας προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες – είναι και η συνεχής επένδυση στην καινοτομία προϊόντων και ιδεών, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον. Η Aldemar γίνεται η πρώτη ελληνική τουριστική επιχείρηση που συγκαταλέγεται στις 17 πιο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες της Ελλάδας, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index), του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CR Institute).

Εδώ και 11 χρόνια, πολύ πριν η εταιρική κοινωνική ευθύνη «νομιμοποιηθεί» στην επιχειρηματική σκέψη και πρακτική στον τόπο μας, ο Όμιλος Aldemar εγκαθιστά ένα από τα μεγαλύτερα ηλιακά πεδία στην Ευρώπη, δημιουργεί την πρώτη τράπεζα αίματος στον τουριστικό κλάδο και ξεκινά να κτίζει μία σειρά συστηματικών δράσεων που ανοίγουν το δρόμο της συνειδητοποίησης για πολλές επιχειρήσεις. Κάπως έτσι, και εκπορευόμενο από την φιλοσοφία ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα μπορεί να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει μόνο μέσα από μία συμβιωτική σχέση με το περιβάλλον και την ανθρώπινη ύπαρξη, δημιουργήθηκε το MARE VERDE.  Ένα σύγχρονο πρόγραμμα ΕΚΕ που έως και σήμερα συνεχίζει να εξαπλώνει και να βαθαίνει τις δράσεις του.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια