Με το δήμαρχο συναντήθηκε η διοίκηση του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009. «Σας συγχαίρω για την προσφορά σας στη νεολαία του νησιού» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος


Με το δήμαρχο συναντήθηκε η διοίκηση του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009. «Σας συγχαίρω για την προσφορά σας στη νεολαία του νησιού» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος
Τη Διοίκηση του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί τους τον προγραμματισμό και τους στόχους του αθλητικού συλλόγου για τη νέα χρονιά.
Τα μέλη της διοίκησης που συνοδεύονταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσοπανάκη, ενημέρωσαν αναλυτικά το δήμαρχο για το αθλητικό διήμερο που διοργανώνουν το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά, με την παρουσία και της Ολυμπιονίκης Νίκης Ξάνθου η οποία και θα τιμηθεί.
Ο κ. Χατζηδιάκος, τους συνεχάρη για την προσφορά τους στη νεολαία του νησιού τονίζοντας ότι «με αγάπη για τα παιδιά και αγάπη για τον αθλητισμό προπονούν 250 αθλητές σε αθλήματα του κλασικού στίβου» και δήλωσε ότι ο Δήμος Ρόδου θα παρέχει όποια διευκόλυνση απαιτείται για τη συνέχιση των ενεργειών και την επίτευξη των στόχων τους.
Αναλυτικά συζήτησαν το θέμα των υποδομών στο Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» ενώ σχετικά με το πρόγραμμα του αθλητικού διημέρου ενημέρωσαν το δήμαρχο ότι θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν στα παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα με πρώτη την πρωταθλήτρια του Συλλόγου Νικόλ Κυριακοπούλου.
Η Διοίκηση του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, χάρισε στον κ. Χατζηδιάκο το ημερολόγιο του Συλλόγου και τον κάλεσε στην κοπή της πίτας του.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια