Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο αεροδρόμιο της Ρόδου


Το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο, επισκέφτηκε την Παρασκευή στο δημαρχείο , ο Προϊστάμενος Αεροπορικών Υπηρεσιών και Εκπαίδευσης της Εταιρίας ESA Security Solutiona S.A κος Μάνος Σαραντέλης, Υπεύθυνος ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» Ρόδου, με βασικό θέμα συζήτησης, τις συνθήκες ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ρόδου ο «Διαγόρας» ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Ο κος Σαραντέλης, διαβεβαίωσε το Δήμαρχο για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία την οποία εκπροσωπεί και τον ενημέρωσε ότι για την βελτίωση των υπηρεσιών η εταιρία του θα προβεί με δαπάνες της σε εκπαίδευση και την πρόσληψη προσωπικού , που θα καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις του αερολιμένα Ρόδου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις διαβεβαιώσεις του υπευθύνου ασφαλείας του αεροδρομίου «Διαγόρας», αφού η Ρόδος θεωρείται παγκοσμίως από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς και συνεχάρη το προσωπικό ασφαλείας για την ευγενή και την πρόθυμη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Τέλος, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της εταιρίας για τη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης πρόσληψης προσωπικού και μέσω του Δήμου, αφού αυτό συμβάλει αφενός στην ασφάλεια του αεροδρομίου και αφετέρου στην αντιμετώπιση της ανεργίας

Η πρόσκληση για προσωπικό έχει ως ακολούθως.

Η ESA Security Solutions S.A., ζητά για τον αερολιμένα της Ρόδου προσωπικό ασφαλείας –screeners για μόνιμη απασχόληση.  Απαραίτητη  άδεια εργασίας και απολυτήριο λυκείου. Αποστολή βιογραφικών: Fax: 2103410426 email: info@esasecurity.grΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2141001400

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

35 Shares
Share35
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble