14ο Πανηγύρι της Επιστήμης – Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7μ.μ. Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων, εδώ και δεκατρία χρόνια, το «Πανηγύρι της Επιστήμης». Πρόκειται για μια μη τυπική μορφή εκπαιδευτικής διαδικασίας, που στόχος της δεν είναι μόνο η επίδειξη πειραμάτων και κατασκευών, αλλά κυρίως η εμπλοκή των παιδιών με ποικίλες δραστηριότητες. Επιδιώκει να εμπλουτίσει τις γνώσεις των παιδιών, να τους αναπτύξει δεξιότητες και κυρίως να διαμορφώσει θετικές στάσεις απέναντι στις επιστήμες, τη μηχανική και την τεχνολογία.

Το «14ο Πανηγύρι της Επιστήμης» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7μ.μ., στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Θα είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα, τόσο ποιοτικά όσο και σε πλήθος δραστηριοτήτων.

Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετέχει ο διεθνώς γνωστός εφευρέτης αινιγμάτων – παιχνιδιών λογικής Δρ Πανταζής Χούλης. Ο Δρ Πανταζής Χούλης έχει κατοχυρώσει διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας για κατασκευές βασισμένες σε τετραδιάστατη συμμετρία, περιστροφική βαρύτητα, και συγχρονιζόμενους υποκύβους.

Επίσης, θα συμμετέχει και η Έλενα Πλατάνα, πρωταθλήτρια πυγμαχίας επί σειρά ετών με πολλαπλές και ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις ( 1η ή 2η θέση) σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ομάδες παιδιών (όλων των ηλικιών) και γονέων με τη συνοδεία εκπαιδευτικών θα περιηγηθούν σε διάφορους χώρους και θα παρακολουθήσουν ή θα πραγματοποιήσουν ποικίλες πειραματικές δραστηριότητες.

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο «Πανηγύρι της Επιστήμης» θα απονεμηθούν διπλώματα.

Είσοδος ελεύθερη.

Χορηγοί Επικοινωνίας:Rodosreport.gr, Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rodosevents.gr,  Iporta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια